Moč zahvale

Vsako leto našo organizacijo podpre na desetine, stotine ljudi. Ko jih ponovno povabimo k doniranju, so stopnje odziva odvisne od naše aktivnosti, namena, koristnosti uporabe sredstev ter od našega načina zahvale.

 

Kaj vse lahko naredimo, da bodo naši donatorji ostali z nami? Kako lahko z donatorji gradimo odnos in uspešno ponovno ‘zavrtimo’ cikel doniranja?

 

V tokratnem webinarju bomo obravnavali načine zahvale, ki je osnova za gradnjo dolgoročnega odnosa z donatorji in s tem uspešen fundraising. Ogledali si bomo zahvalna pisma, govorili o različnih načinih zahvale in orodjih, ki jih lahko uporabite, da izboljšate odziv vaših donatorjev.

 

Webinar bo 24.  maja ob 10. uri. Potekal bo preko spletne platforme. Vsak član, ki bo želel sodelovati, bo prejel povezavo, ki ga bo vodila do spletne učilnice. 

Webinarji so za člane ZRNO brezplačni, za ostale pa udeležba stane 15 €, ki se vplača na TRR Združenja ZRNO.

Webinar bo trajal cca. 30 minut z zaključno diskusijo, kjer boste prejeli odgovore na vaša vprašanja.

 

Webinar vodi predsednica Združenja ZRNO, asist. mag. Livija Rojc Štremfelj, CFRE. Za pokušino si lahko preberete zadnjo e-knjigo na temo vodenja NVO in fundraisinga.

 

 

Ime (obvezno)

Priimek (obvezno)

Naslov (obvezno)

Kraj s poštno številko (obvezno)

E-pošta (obvezno)

Telefon (obvezno)


Organizacija (obvezno)

Položaj, vloga v organizaciji (obvezno)

Davčna številka

Plačnik kotizacije za nečlane


Dodatne želje ali vprašanja


Prijavljam se na webinar. Zavedam se, da je udeležba na webinarju za člane Združenja ZRNO brezplačna. Vkolikor nisem član pa se zavedam, da moram kotizacijo v višini 15 € po predračunu vplačati najkasneje do 23. maja 2018 do 12. ure.

Z izpolnitvijo zahtevanih podatkov se strinjam z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do mojega pisnega preklica. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišem z e-sporočilom na naslov zdruzenjezrno@gmail.com. Združenje ZRNO se zavezuje, da bo hranilo, obdelovalo in varovalo pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.