Kako povečati odziv na naše prošnje?

Neprofitne organizacije pogosto zaprošamo za podporo in nemalokrat trčimo v težavo, da se več kot polovica donatorjev ne odloči več za podporo naših programov in projektov.

Kaj je tisto, s čimer smo privabili donatorje?
Kaj je tisto, zaradi česar ostajajo z nami?
In še pomembneje, kaj je tisto, zaradi česar odhajajo?

V tokratnem webinarju bomo obravnavali stopnje odziva na naše prošnje in načine, kako te stopnje povečati, da bomo zagotovili stabilnejše financiranje naše organizacije.

Webinar bo 19.  aprila ob 10. uri. Potekal bo preko spletne platforme. Vsak član, ki bo želel sodelovati, bo prejel povezavo, ki ga bo vodila do spletne učilnice. 

Webinarji so za člane ZRNO brezplačni, za ostale pa udeležba stane 15 €, ki se vplača na TRR Združenja ZRNO.

Webinar bo trajal cca. 30 minut z zaključno diskusijo, kjer boste prejeli odgovore na vaša vprašanja.

 

Webinar vodi predsednica Združenja ZRNO, asist. mag. Livija Rojc Štremfelj, CFRE. Za pokušino si lahko preberete zadnjo e-knjigo na temo vodenja NVO in fundraisinga.

 

 

Ime (obvezno)

Priimek (obvezno)

Naslov (obvezno)

Kraj s poštno številko (obvezno)

E-pošta (obvezno)

Telefon (obvezno)


Organizacija (obvezno)

Položaj, vloga v organizaciji (obvezno)

Davčna številka

Plačnik kotizacije za nečlane


Dodatne želje ali vprašanja


Prijavljam se na webinar. Zavedam se, da je udeležba na webinarju za člane Združenja ZRNO brezplačna. Vkolikor nisem član pa se zavedam, da moram kotizacijo v višini 15 € po predračunu vplačati najkasneje do 23. maja 2018 do 12. ure.

Z izpolnitvijo zahtevanih podatkov se strinjam z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do mojega pisnega preklica. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišem z e-sporočilom na naslov zdruzenjezrno@gmail.com. Združenje ZRNO se zavezuje, da bo hranilo, obdelovalo in varovalo pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.